Hoofdcontent

Cool2BFit

 

In Alphen aan den Rijn start: Cool2BFit!


Een sportief en leuk leefstijlprogramma voor kinderen die een gezonder gewicht willen, zich fitter willen voelen, samen met hun ouders!

 

Door kleine veranderingen in eet- en leefgewoonten aan te brengen, kunnen de kinderen blijvend gewichtsverlies bereiken. Daarnaast gaat uw kind meer bewegen/ sporten met de kinderfysiotherapeut en sportinstructeur in samenwerking met lokale sport- en beweegaanbieders. Hierdoor worden gezondheidsproblemen nu en in de toekomst vaak voorkomen.

 

Wil je ook een gezonder gewicht hebben en weer lekker in je vel zitten? Ervaren dat een gezonde leeftstijl vooral ook heel leuk kan zijn. Je plezier kan hebben in bewegen en dat ook goede voeding lekker is.

Kies dan voor Cool 2B Fit, een leuk en afwisselend sportprogramma dat je samen met andere kinderen volgt, die ook een gezonder gewicht willen en lekker in hun vel willen zitten. Je gaat bewegen en sporten. Jij en je ouder(s) krijgen veel te horen over gezond eten en hoe je deze gezonde leefstijl kunt volhouden. 
Hier zie je een voorbeeld van een spel waarbij je lekker in beweging bent:

 

 

Bent u ouder en wilt u meer weten over Cool2Bfit, klik dan hier:

 

Beste ouder, verzorger,

Wilt u samen met uw kind op een positieve manier werken aan een gezonde leefstijl. Doe dan mee met Cool 2B Fit. Immers je fit, zelfverzekerd en lekker voelen bereik je niet alleen door gezonde voeding of voldoende bewegen. Het is een combinatie van meerdere factoren. Door het volgen van het programma verlaagt u het risico op gezondheidsproblemen nu en in de toekomst. Uw kind gaat zich fitter voelen, heeft een betere conditie en krijgt meer zelfvertrouwen. 

 

Het Cool 2B Fit programma staat onder deskundige begeleiding van een diëtist, gedragsdeskundige, kinderfysiotherapeut en sportinstructeur/ sportaanbieder.

 

Het programma heeft vier pijlers:

·      betrokkenheid van ouders

·      beweging/ sport

·      voeding en voedingsgewoonten

·      gedragsverandering

 

Is uw kind in de leeftijd tussen de 8 en 12  jaar en wilt u er samen voor gaan.
Geef u dan nu op door te e-mail naar: cool2bfit@alphenvitaal.nl