Hulp nodig?
E-mail: info@alphenvitaal.nl

Hoofdcontent

Tijd voor Vitaliteit - Golf

Wat is Tijd voor Vitaliteit?

Natuurlijk weet u als 50-plusser hoe belangrijk (en fijn) het is om actief in beweging te blijven. Maar soms gooien blessures roet in het eten of is de drempel simpelweg te hoog. Dan is een steuntje in de rug prettig. Tijd Voor Vitaliteit biedt u samen met sportverenigingen uit Alphen aan den Rijn de kans om op een rustige manier en in groepsverband kennis te maken met vijf verschillende sporten.

Vanaf €3,50 per les leert u onder professionele begeleiding de basisvaardigheden van de door u gekozen sport. Natuurlijk gaan bij alle lesreeksen gezondheid en gezelligheid voorop. Dus kom in beweging en werk aan uw conditie, balans, flexibiliteit en sociale netwerk. Kiest u voor een lessenreeks tennis, golf, tafeltennis, jeu de boules? Of misschien wel squash?

 

Tijd voor Vitaliteit - Golf

Slaat u straks een hole-in-one? In een periode van 20 weken gaat u samen met negen andere deelnemers aan de slag met de basis van de golfsport. Een golfprofessional verzorgt iedere week een opbouwende les. Enthousiast? U bent van harte welkom om zo vaak als u wilt op het oefenterrein te komen oefenen! De golfclub stelt golfclubs ter beschikking, zowel voor de lessen als voor het oefenen. 

Met deze aanbieding neemt u deel aan het programma van 20 weken voor slechts €100,-. Bijkomende kosten zijn er voor gebruik van oefengolfballen tijdens de lessen. Dit komt neer op €1,40 – €4,20 per les. 

 

De lessenreeks begint met een intake door een fysiotherapeut. Na ca 10 weken krijgt u als deelnemer baanpermissie voor de negen holes par 3 Parkbaan, zodat u ook op de baan kunt ervaren wat een leuke sport golf eigenlijk is. Aan het einde van de cursus bent u wellicht in staat om handicap 54 te bereiken. Uiteraard bestaat na de lessenreeks de mogelijkheid in te stromen in het reguliere aanbod van GC Zeegersloot.

Vanaf 2019 tot nu toe hebben maar liefst meer dan 450 startende golfers deelgenomen aan dit programma. Op dit moment zijn nog 64 deelnemers bezig met hun lesreeks. Dit programma loopt in het najaar 2022 af.

Ook de reacties van deze deelnemers zijn bijzonder positief. Het is een geweldige manier gebleken om kennis te maken met de golfsport, of er weer in te komen als u in het verleden wel eens heeft gegolfd. Door het oefenen in kleine groepen (max 10 deelnemers) maakt u gelijk kennis met een aantal andere startende golfers. 

 

U kunt zich nu aanmelden voor deelname aan de cursussen die vanaf september 2022 gaan starten. De avondlessen zijn op dit moment al bijna volgeboekt. Wel kunt u zich aanmelden voor een mogelijk nieuwe serie avondlessen in 2023. Twijfelt u niet te lang, de belangstelling is groot, zo is onze ervaring!

 

Beschikbare les opties:

Maandag      12:00 uur; lesreeks start op 19 september (INMIDDELS VOLGEBOEKT)

Dinsdag       19:00 uur; lesreeks start op 20 september

Woensdag    11:00 uur; lesreeks start op 23 november

Donderdag   20:00 uur; lesreeks start op 17 november (INMIDDELS VOLGEBOEKT)

 

De eerste les van de reeks start 30 minuten eerder dan hier aangegeven in verband met een algemene introductie en de intake vanuit de fysiotherapeut.

Met deze aanbieding neemt u deel aan het programma van 20 weken voor slechts €100,-. Bijkomende kosten zijn er voor gebruik van oefengolfballen tijdens de lessen. Dit komt neer op €1,40 – €4,20 per les.  De lessen vinden plaats op de green bij GC Zeegersloot aan de Kromme Aarweg 5 te Alphen aan den Rijn. Een les duurt 50 minuten. 

U kunt zich hier aanmelden of klik op: www.zeegersloot.nl/tvv-tijd-voor-vitaliteit/