Hoofdmenu

Alphen Vitaal


Alphen aan den Rijn

Hoofdcontent

Tijd voor Vitaliteit - Golf

Slaat u straks een hole-in-one? In een periode van 20 weken gaat u samen met negen andere deelnemers aan de slag met de basis van de golfsport. Een golfprofessional verzorgt iedere week een opbouwende les. Enthousiast? U bent van harte welkom om zo vaak als u wilt op het oefenterrein te komen oefenen! De golfclub stelt golfclubs ter beschikking, zowel voor de lessen als voor het oefenen. 

Met deze aanbieding neemt u deel aan het programma van 20 weken voor slechts €100,-. Bijkomende kosten zijn er voor gebruik van oefen golfballen tijdens de lessen. Dit komt neer op €2,50 – €3,50 per les. 

De lessenreeks begint met een intake door een in golf gespecialiseerde fysiotherapeut. Na 10 weken krijgt u als deelnemer baanpermissie voor de Par 3 Parkbaan, zodat u ook op de baan kan oefenen. Aan het einde van de cursus bent u wellicht in staat om handicap 54 te bereiken. Uiteraard bestaat na de lessenreeks de mogelijkheid in te stromen in het reguliere aanbod van GC Zeegersloot.

Vanaf 2019 hebben tot nu toe maar liefst 310 (startende) golfers deelgenomen aan dit golfprogramma, waarvan bijna 85 deelnemers in het voorjaar van 2021 zijn gestart. De reacties van de deelnemers zijn bijzonder positief. Het is een geweldige manier gebleken om kennis te maken met de golfsport, of er weer in te komen als u in het verleden wel eens heeft gegolfd, en ook om kennis te maken met andere startende golfers.

 

U kan zich nu aanmelden voor deelname aan de cursussen die wij in het najaar van 2021 gaan starten. Twijfelt u niet te lang, de belangstelling is groot, zo is onze ervaring!

 

Beschikbare les optie:

Maandag 11:00 uur (VOL)

Maandag 12:00 uur (VOL)

Dinsdag 12:00 uur (VOL)

Dinsdag 19:00 uur (VOL)

Woensdag 12:00 uur (VOL)

Woensdag 15:00 uur (VOL)

Donderdag 11:00 uur (VOL)

Donderdag 19:00 uur (VOL)

 

Met deze aanbieding neemt u deel aan het programma van 20 weken voor slechts €100,-. Bijkomende kosten zijn er voor gebruik van oefen golfballen tijdens de lessen. Dit komt neer op €2,50 – €3,50 per les.  De lessen vinden plaats op de green bij GC Zeegersloot aan de Kromme Aarweg 5 te Alphen aan den Rijn. Een les duurt 50 minuten.

 

U kunt zich hier aanmelden.

 

Vragen kunt u stellen door een mail te sturen naar Freek Groen en Otto van Muijlwijk, tijdvoorvitaliteit@zeegersloot.nl