Hoofdmenu

Alphen Vitaal


Alphen aan den Rijn

Hoofdcontent

Tijd voor Vitaliteit - Oldstars tafeltennis

Misschien heeft u het lang geleden wel eens gedaan of speelt u weleens een wedstrijdje wanneer u toevallig een tafel tegenkomt. Maar heeft u weleens aan tafeltennis gedacht als uitdagende en toch laagdrempelige gezondheidssport? Tafeltennis is niet alleen goed voor de conditie, spieropbouw en het versterken van uw botten, maar is ook goed voor de mentale gezondheid. Tafeltennissen met leeftijdsgenoten is gezellig en geeft u vertrouwen om op eigen niveau te sporten.

Samen met leeftijdsgenoten gaat u 10 weken (in totaal 15 uur) aan de slag om u weer lekker fit te voelen. Een gediplomeerde trainer zorgt voor een opbouwend bewegingsprogramma en na de lessen is er alle ruimte voor een afsluitende kop thee of koffie. 

Met deze aanbieding krijgt u tien tafeltennislessen van anderhalf uur voor €35,-.


De volgende lessenreeks start op 9 oktober. De kick-off hiervan is op 25 september met een unieke clinic van Bettine Vriesekoop. Meer informatie en aanmelden kan hier.

 

Gedurende de lessenreeks wordt u projectlid van de sportbond NTTB. Zo bent u meteen verzekerd via de collectieve WA en ongevallenverzekering van deze bond. Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u bericht van ATTC en wordt ook de betaling afgehandeld.

Wij heten u van harte welkom aan de tafeltennistafels bij ATTC EVO Repro in de gymzaal aan het Marsdiep 7 te Alphen aan den Rijn.

Start lessenreeks: 9 oktober van 14.00 tot 15.30. Op zaterdag 25 september geeft Bettine Vriesekoop een clinic. Dit is de kick-off van deze lessenreeks. 

Trainingsdagen: zaterdag