Hulp nodig?
E-mail: info@alphenvitaal.nl

Hoofdcontent

Tijd voor Vitaliteit - OldStars tafeltennis

Heb je jarenlang getafeltennist, speelde je het soms op de camping of ben je gewoon benieuwd hoe leuk tafeltennis is? Dan hebben we goed nieuws!

Doe mee met OldStars tafeltennis bij ATTC. Met deze aanbieding krijg je tien tafeltennislessen van anderhalf uur voor €50,-

 

 

                                                     

1. Fit en scherp blijven

Bij OldStars tafeltennis bestaat de training uit een warming-up en verschillende beweegvormen. Tafeltennis is een onderdeel van de training. Zo werk je via tafeltennis aan een betere balans en conditie!

2. Sociaal actief

Naast bewegen staat bij OldStars tafeltennis ook het ontmoeten en sociaal contact centraal. Ontmoet nieuwe mensen onder het genot van een kopje koffie/thee!

3. Met professionele begeleiding

De trainingen zijn met professionele begeleiding van een trainer die werkt met het Athletic Skills Model (ASM). Dit verbetert de vaardigheid van bewegen op een veelzijdige en laagdrempelige wijze. Het ASM bevat vaardigheden afkomstig uit allerlei verschillende sporten, spelvormen en activiteiten.

4. Wat kan je verwachten bij OldStars tafeltennis?

* Inloop met koffie/thee                                                            

* Aan de slag met OldStars tafeltennis      

* OldStars warming-up en beweegvormen

* Gezellige afsluiting met elkaar

 

Start van de volgende lessenreeks: woensdag 30 maart van 15.00 tot 16.30.

Aanmelden kan hier.

Gedurende de lessenreeks wordt je projectlid van de sportbond NTTB. Zo ben je meteen verzekerd via de collectieve WA en ongevallenverzekering van deze bond.

Na ontvangst van je inschrijving krijg je bericht van ATTC. Betaling (PIN, contactloos) tijdens de eerste les van de lessenreeks.

Wij heten je van harte welkom aan de tafeltennistafels bij ATTC in de gymzaal aan het Marsdiep 7 te Alphen aan den Rijn.

Info: Vragen? Stuur een mail naar oldstarstafeltennis@attc-tafeltennis.nl en wij beantwoorden die zo snel mogelijk.