Hulp nodig?
E-mail: info@alphenvitaal.nl

Hoofdcontent

Tijd voor Vitaliteit - Walking hockey

Hockey? Ik? Ja! Doe mee met OldStars Walking Hockey bij Hockey Club Alphen (HCA). De wandelvariant van hockey. Voor iedereen die kan lopen, want rennen is verboden! Lekker buiten, in teamverband met een gezellige derde helft voor wie dat wil. Verantwoord bewegen onder deskundige begeleiding. 

 Walking hockey, de wandelvariant van hockey, is door het Nationaal Ouderenfonds naar Nederland gehaald. Kijk op OldStars – Walking Hockey voor meer informatie. 

In Engeland is het een hit onder ouderen. Het is zowel voor oud-hockeyers die blessuregevoelig zijn of niet meer kunnen rondhollen op het veld als voor niet-hockeyers. 
We hopen daar een aparte groep voor te kunnen starten. We houden sowieso afstand en gevaarlijk wordt het niet. Bitje of scheenbeschermers zijn niet nodig. Hockeyschoenen zijn aan te bevelen. Heb je geen stick dan kun je die lenen van HCA. 

 

Wanneer de volgende lessenreeks start is afhankelijk van de maatregelen omtrent het Corona virus. Wel openen wij de mogelijkheid om alvast in te schrijven.  

Heeft u vragen? Stuur een mail naar tchockey@hcalphen.nl en wij beantwoorden die zo snel mogelijk. Heeft u belangstelling, meld u aan!